HUZUR PIZZERIA KEBAB KINROOI

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 584 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Huzur Pizzeria Kebab Kinrooi. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2024 om 18:56 Snel bezorgd vriendelijke man ook Het eten was ook nog fijn warm en lekker dankjewel voor de goede service :) :)
14 mei 2024 om 12:25 Bezorging veel te lang. Ook nog een fooi gegeven ( wat ze vroegen) Bezorging betaald Dus bezorgen en fooi gegeven. Zelf opgehaald We zijn het zelf gaan ophalen
14 mei 2024 om 8:03 Komen beloftes van maanden geleden na, vriendelijke bezorger. Deep pan margharita altijd lekker
6 mei 2024 om 19:57 Snelle levering. Kebabbroodje mag iets meer gevuld zijn. Bicky burger zonder droge uitjes was beetje teleurstellend.
6 mei 2024 om 18:50 Was erg lekker en heel snel bezorgd
14 apr 2024 om 22:41 Snel goed eten geleverd
3 apr 2024 om 22:03 Rijst was helemaal niet lekker smaakte nergens naar, alsof het uit de koelkast is gehaald! En te veel voor geld voor zo een klein schotel! En kofte was wat rood van binnen! Niet doorgebakken.
31 mrt 2024 om 21:52 Het was gewoon niet lekker, niet zoals ik gewend bent van Huzur. De smaak was anders dan anders
23 mrt 2024 om 19:31 De bestelling ws op tijd geleverd, vriendelijke bezorger en lekker eten.
18 mrt 2024 om 13:21 Langer dan 90 minuten. We hebben meer dan 2 uur gewacht. Het is nu ook niet dat we zó een grote bestelling had. Ze hadden ons gewoon helemaal aan het einde geplaatst. Daarenboven was het eten niet meer warm
1 mrt 2024 om 22:23 supervriendelijk en was goed en lekker
14 feb 2024 om 13:28 Duurder als andere kebapzaken maar wel heel lekker. Alleen heel jammer dat ik een Calzone Nutella besteld had en er warme kersen tussen zaten. Is toch zeker iets dat ze erbij moeten zetten op het menu. Zeker voor allergieën!